COSTA BRAVA

De Blanes a Portbou, el Parc Natural del Cap de Creus, amb el monestir de Sant Pere de Rodes i la vila de Cadaqués, el dels Aiguamolls de l’Empordà i el de les Illes Medes, o indrets tan singulars com la badia de Roses, les ruïnes d’Empúries, les cales de Begur, Palafrugell i el far de Sant Sebastià, els jardins de Cap Roig, la Vila Vella de Tossa de Mar o els jardins botànics de Santa Clotilde, Pinya de Rosa i Marimurtra, entre Lloret i Blanes. Tot això sense oblidar-nos de centres d’oci i comerç com Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar o Blanes. o destinacions com :Calella de Palafrugell, Llafranch, Tamariu, La Fosca, Torrevalentina, S`agaro.

Descobrir indrets com Peralada –castell i casino–, Figueres, amb el museu Dalí, i nuclis medievals com Pals, Peratallada, Púbol, la ceràmica de la Bisbal, els paratges del Pla de l’Estany i la seva capital, Banyoles, o la ciutat de Girona, la catedral i el barri jueu, d’importància reconeguda internacionalment.

Malgrat tot, un dels atributs que avui podem lluir amb més orgull és la qualitat de les nostres platges i aigües litorals, resultat d’un important esforç de control i depuració que ha merescut reiteradament el reconeixement de la Fundació Europea per a l’Educació Ambiental, manifestat a través de la concessió de les nombroses banderes blaves que onegen al nostre litoral.D’altra banda, han obtingut el certificat «Q» de qualitat turística atorgat per l’ICTE les platges de Lloret de Mar i de Fenals. Així mateix, les platges de Santa Margarida, Salatar, el Rastell, la Nova, la Punta, Canyelles - Bonifaci i l’Almadrava, de Roses, i les de Sant Antoni, cala Cristus - ses Torretes, Torre Valentina i es Monestri, de Calonge, han aconseguit el certificat EMAS de qualitat mediambiental.


Transport:

Per carretera: Autopista AP7

Estació de tren de Figueres, Flaça, Girona, Caldes de Malavella. (Regionals, Talgo, TAV, TGV)

Aeroport de Girona - Costa Brava ( Vilovi d`onya)

Estacio d`autobusos Girona. ( Sarfa, Sarfabus, servei nocturn,etc)

Por vaixell: Port de Palamos, posibilitat que sigui port Shenguen.


PLAYA DE ARO

NIT

La nit a Platja d’Aro gaudeix d’una merescuda fama pel que fa al nombre i a la varietat de locals. Escenari de nombroses festes nocturnes, Platja d’Aro sempre ha destacat per tenir un ambient jove fresc i innovador.

Una gran quantitat de bars i pubs donen inici a la nit fent que cadascú pugui trobar un ambient ideal d’acord amb els seus gustos, ja que, com diuen, "En la varietat està el gust" i és precisament per aquesta varietat per la que sempre ha apostat Platja d’Aro.

També són moltes les discoteques que durant tota la nit faran que la festa, la diversió i la modernitat es fusionin en un ambient fresc i únic on la màgia de la nit serà la protagonista per tots i cada un de nosaltres.

COMERÇ

Un gran ventall de botigues i marques es fusionen amb l’elegància i l’experiència en un dels centres comercials a cel obert més grans de la Mediterrània. Un espai urbà i modern on pots passejar els 365 dies de l’any per les seves amples voreres, tot contemplant els nombrosos aparadors que fan de Platja d’Aro una de les poblacions més cosmopolites de la Costa Brava i una important referència pel que fa a les iniciatives comercials.

L’àmplia gamma de productes que es presenten en un sol espai, juntament amb la simpatia i la cordialitat dels experts comerciants, podran satisfer tots els teus desitjos d’una manera pràctica i sense complicacions.

Deixa’t seduir per Platja d’Aro cada dia que vulguis.

Vingui a gaudir de les seves vacances a la costa brava. Disposem d`un ampli ventall d`apartaments molt confortables que faran que la seva estada sigui inolvidable. Lloguer d`apartaments per tota la Costa Brava, unes vacances de luxe!!

La seva privilegiada situació geogràfica, vora el mar i propera als principals eixos de comunicació, la quantitat de comerços, l’oferta nocturna i d’oci i els seus serveis turístics de qualitat són alguns dels principals atractius de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró. Aquest conjunt, del que es pot gaudir tot l’any, s’ha convertit en una de les principals destinacions de la Costa Brava i una de les més anhelades de tota la Mediterrània.

La modernitat i el cosmopolitisme de Platja d’Aro conviuen amb l’elegància de S’Agaró on un reconegut camí de ronda voreja l’harmonia del conjunt arquitectònic. Castell d’Aro és el nucli històric i conserva encara tot l’encant medieval.

Els tres nuclis del municipi ofereixen una proposta complementària, dinàmica i atractiva, que combina esport, cultura, oci i comerç en un entorn natural que té com a puntal l’envejable façana marítima amb una platja impressionant i inacabable i algunes petites i idíl·liques cales.

El dinamisme de Platja d’Aro es manté viu tot l’any gràcies a multitud d’actes i esdeveniments programats. Destaquen especialment el Carnaval, la Festa de la Cervesa o el Mercat Medieval de Castell d’Aro. També empreses i organitzacions escullen aquesta població per dur-hi a terme congressos i convencions mitjançant els quals es decideixen projectes i innovacions de futur.Us atreviu a descobrir per què és un plaer visitar Platja d’Aro els 365 dies de l’any?

El terme municipal de Castell – Platja d’Aro i S’Agaró està situat a zona geogràfica de la Costa Brava al cor de la Mar Mediterrània. Pertany a la comarca del Baix Empordà, província de Girona, Catalunya. Format per les viles de Castell d’Aro, a l’interior, i Platja d’Aro i S’Agaró, al litoral, s’estén per l’extrem oriental de la Vall d’Aro, una estreta plana drenada pel riu Ridaura i situada entre les muntanyes meridionals del massís de Les Gavarres i la Serra de Cadiretes.

El municipi té una extensió de 21’9 Km2, limita al nord amb el terme de Calonge, a ponent amb el de Santa Cristina d’Aro, al sud amb Sant Feliu de Guíxols i a llevant amb el litoral. Actualment, el cens municipal recull la xifra de més 9.000 habitants com a residents empadronats. Les oficines generals de l’Ajuntament, així com la seu de la Policia Local i de l’Oficina de Turisme es troben al nucli de Platja d’Aro.

Una de les principals característiques del municipi és la seva privilegiada situació en un punt estratègic de la Mediterrània.


PALAMÓS

Palamós ofereix un ampli ventall d`apartaments, cases, estudis, xalets, villes en lloguer turistic i de temporada.Apartament i cases en lloguer situats a pocs metres de les platges com:

Platja gran de Palamós, Platja de La Fosca, Platja de Castell i m`agnifiques caletes tipiques mediterraneas com:

Cala Margarida, Cala s`Alguer o Cala Estreta.

La seva magnifica gastronomía típica mediterránea i com no la coneguda " gamba de Palamós".


LA FOSCA

Es troba situada entre Cala S`alguer i Cala Margarida. A nomes 1 km de Palamós centre.
Coneguda per la seva fina sorra que platja de la Fosca ofereix als innumerables turistes i visitants.
Rodejada de pinars, caletes de roques i mar. Ofereix tranquil·litat i descans per passar les seves vacances en família en ple cor de la Costa Brava.


SANT ANTONI DE CALONGE

Sant Antoni de Calonge ofereix un ampli ventall d`apartaments, cases, estudis, xalets, villes en lloguer turistic i de temporada.Apartament i cases en lloguer situats a pocs metres de les platges com:

Platja gran de Palamós, Platja de La Fosca, Platja de Castell i m`agnifiques caletes tipiques mediterraneas com:

Cala Margarida, Cala s`Alguer o Cala Estreta.

La seva magnifica gastronomía típica mediterránea i com no la coneguda " gamba de Palamós".